SUVI POIKOLAINEN

Hei!

Olen Suvi, koulutettu hieroja ja urheiluhieroja. Valmistuin Pirkanmaan urheiluhierojakoulusta vuonna 2018 ja ennen sitä olen työskennelyt lähihoitajana (suuntautumisalat: mielenterveys- ja päihdetyö sekä lasten- ja nuorten varhaiskasvatus) joten monipuolista työkokemusta sosiaali- ja terveydenhuoltoalalta löytyy.

Olen Hämeenkyröstä kotoisin. Muutama vuosi tuli asuttua Tampereella opiskeluiden takia mutta vuonna 2007 muutin puolisoni kanssa Ylöjärvelle. Perheeseemme kuuluu myös kolme lasta sekä englanninspringerspanieli Stella joka mieleellään tulee tervehtimään.

Itse olen liikkunut ja harrastanut aina jotain. Peruskoulun ajan harrastin pesäpalloa ja ratsastusta. Myöhemmin aikuisiällä aloitin uudestaan ratsastuksen (kouluratsastustunnit kylläkin vaihtuivat pitkiin maastovaelluksiin joka on mielelle hyvin terapeuttista), kuntosali taustaa löytyy sekä Iskun järjestämässä salibandyhöntsyissä aloitin 2016. Ilo on oppia aina jotain uutta.

Lähihoitajan työ on antanut minulle paljon eväitä elämään mutta vuosien varrella on tullut myös tunne siitä että haluan oppia lisää. Terveydenhuoltoala on tärkeää ja haluan työskennellä asiakaspalvelutyössä. Päätin hakea Pirkanmaan urheiluhierojakouluun. Vuosi antoi paljon; tuli tavattua erilaisia ihmisiä, paljon uusia tapoja edistää ihmisten hyvinvointia ja tutustua ihmisen anatomiaan. Koulutetun hierojan ammatin saatuani ei oppiminen lopu ja se on hyvä, koska millä muulla tavalla pystyisin auttamaan ihmisiä jos jämähtäisin paikoilleni. Hyvä hieroja ei koskaan ole valmis.

Hierojan ammattitutkinnon jälkeen erikoistuin vielä purentaelimistön ja leukanivelen toimintahäiriöiden hoitamiseen (TMD). Itselläni  omakohtaisia kokemuksia purentakiskon käytöstä aina purentalihasten kireyksiin ja leukanivelen epänormaaliin toimintaan.

Vyöhyketerapia opiskelut aloitin keväällä 2019 ja edelleen jatkuvat. Vyöhyketerapia on kiehtova kehon kokonaisvaltainen hoitomenetelmä. Tällä hetkellä teen opiskelijahoitoina vyöhyketerapiaa sekä hoidan vauvaja joilla koliikkioireita/vatsavaivoja (refleksolian koliikkikurssi käyty syksy 2019).

Työpisteeni sijaitsee kodin yhteydessä. Englanninspringerspanieli Stella on myös hyvillään jos ohimennen saa rapsutukset. Kiltti ja rauhallinen.

Hierontakerta ei ole pelkästään hierontaa vaan siihen kuuluu mm. asiakkaan haastattelu, perusryhdin kartoitus, liiketestaukset ja asiakkaan tuntemukset hieronnan aikana. Yksilöllinen hoitosuunnitelma vain sinua varten.

Lämpimästi tervetuloa!

Haluatko varata ajan heti?

Varaa aikasi hierontaan suoraan netistä viereisestä linkistä tai soittamalla numeroon 040 5368505.